znanylekarz grey - Opinie
PRO ORTODONT
facebook grey - Opinie
Pro Ortodont
4.7
Based on 28 reviews
powered by Facebook
Bartek Cieszento
Bartek Cieszento
2021-10-16T19:47:40+0000
Dziękuje Pani Doktor Arleta Nawrolska oraz całemu personelowi za profesjonalne miłe i życzliwe podejście do pacjenta.!... Naprawdę dziękuje i polecam z całego serca ❤️read more
Magdalena Kamińska
Magdalena Kamińska
2019-07-31T20:47:34+0000
Mogę z pełnym przekonaniem polecić Panią Doktor Arletę Nawrolską. Dziękuję za piękny uśmiech, przyjazną atmosferę... naszych spotkań i pełny profesjonalizm.read more
Oliwia Magda Trafalska
Oliwia Magda Trafalska
2019-02-05T20:00:31+0000
Super gabinet, świetna atmosfera. Pani dr Czajka rewelacyjna bardzo dokładna, leczymy się cała rodzina łącznie z 5... letnim synkiem który uwielbia Panią doktor 🙂read more
Karolina Zawi
Karolina Zawi
2019-02-02T19:47:42+0000
Jeden z gorszych gabinetów. Omijajcie Panią Czajkę młodziutka dziewczynka, która kasuje więcej kasy niż stomatolodzy z... dłuższym stażem. Jeszcze kilka lat temu jak była Pani Domańska to był poziom i podejście do pacjenta, a teraz tylko hajs.Przez Czajkę miałam leczenie kanałowe bo dziewczynka nie potrafiła dobrze zrobić plomby, porażka.read more
Agata Łukasiewicz
Agata Łukasiewicz
2018-12-12T17:38:09+0000
Z calego serca polecam klinike! Jestem okropnym boidudkiem i do tej pory myslalam, ze wizyta u dentysty to jest cos,... czego nie lubie najbardziej. Odkad leczy mnie Pani Doktor Maria Czajka calkowicie zmienilam zdanie. Potrafi w 100% ujarzmic ta czesc mnie, ktora chce uciec z fotela. Uspokajajaco tlumaczy na czym bedzie polegal zabieg, jest delikatna i profesjonalna. Po kilku wizytach wiem, ze jestem w dobrych rekach! I ze Pani Doktor Maria ma anielska cierpliwosc 😉 Czekam tez na leczenie ortodontyczne u Pani Doktor Arlety Nawrolskiej 🙂read more
Magdalena Bondziul
Magdalena Bondziul
2018-11-19T18:26:01+0000
Swietna atmosfera, fachowa pomoc !:) Serdecznie polecam 😉
Paweł Sendrowski
Paweł Sendrowski
2018-05-17T19:20:40+0000
Dzisiaj zdjąłem aparat i jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu! Pani Arleta i cały zespół wykonali świetną... robotę! W klinice zawsze panuje miła atmosfera, pacjent zawsze przyjemnie się tam czuje. Pełen profesjonalizm! 🙂read more
Michał Cerbiński
Michał Cerbiński
2018-04-20T14:59:00+0000
rewelacja, jak na centrum Warszawy super ceny, przyjmują w ten sam dzień, sympatyczne Panie, oceniam 5/5
Maciej Przewłoka
Maciej Przewłoka
2018-04-12T08:46:44+0000
Niezłe rwanie 😉 Polecam.
Asia Radzik
Asia Radzik
2018-03-21T20:21:38+0000
Ewa Rybaczuk
Ewa Rybaczuk
2018-02-21T17:51:01+0000
Serdecznie polecam Klinikę. Położona w bardzo dobrej lokalizacji. Jest świetnie wyposażona. Miałam kompleksowe... czyszczenie zębów. To wszystko zostało delikatnie ale dokładnie wykonanie. Jestem bardzo zadowolona z efektów 😁read more
Beata Krasnodebska
Beata Krasnodebska
2017-10-11T08:43:01+0000
Polecam Szczególnie dla maluchów, jedyne miejsce gdze syn dał sie namówić nalczene😊
Ola Borowska
Ola Borowska
2017-10-01T16:14:33+0000
Marcela Margerita Leszczak
Marcela Margerita Leszczak
2017-09-21T19:36:24+0000
Michał Drabarek
Michał Drabarek
2017-08-18T08:28:38+0000
Bardzo Super miejsce wszystko fachowo i komoleksowo Polecam !!!!
Justyna Michalczyk
Justyna Michalczyk
2017-05-05T17:35:43+0000
Polecam! Świetne miejsce ! I ludzie !
Mateusz Zalewski
Mateusz Zalewski
2017-02-27T19:42:41+0000
Alicja Pasternak
Alicja Pasternak
2017-01-04T20:49:52+0000
Ewa Kalinowskaa
Ewa Kalinowskaa
2016-07-01T08:16:18+0000
Ania Drzazgowska
Ania Drzazgowska
2016-02-17T18:54:45+0000
Aleksandra Reszelska
Aleksandra Reszelska
2016-01-18T14:03:44+0000
Michał Olędzki
Michał Olędzki
2015-12-15T20:17:55+0000
Iwona Troc
Iwona Troc
2015-06-24T10:34:55+0000
Paula Krawczyk
Paula Krawczyk
2015-06-21T20:55:20+0000
Polecam bardzo 😉
Marcin Pawlak
Marcin Pawlak
2015-06-09T19:50:39+0000
polecam pełna profeska będę częstym klijentem
Ewelina Godlewska
Ewelina Godlewska
2013-12-08T23:13:41+0000
Patrycja Grzelczak
Patrycja Grzelczak
2013-11-13T11:10:13+0000
Marta Janota Bzowska
Marta Janota Bzowska
2013-10-17T09:47:40+0000
Next Reviews
google grey - Opinie

PRO ORTODONT Centrum Stomatologii i Ortodoncji

4,4 41 reviews

  • Avatar FotoKura ★★★★★ 2 months ago
    Opinię wystawiam po ponad pół roku od wykonania bondingu w klinice Pro Ortodont .Tej pięknej metamorfozy a w zasadzie … More odmiany życia dokonała cudowna Dr.Kinga.Od początku obsługa była przemiła pełna empatii i bardzo zaangażowana w proces przemiany mojego uzębienia .Dr Kinga z Panią Natalią tworzą świetny duet ,który sprawia że nawet osoba bojąca się wizyt u stomatologa przychodzi z przyjemnością .A sam bonding wykonany z najdrobniejszymi szczegółami profesjonalnie ,również wszelkie poprawki po wykonaniu bondingu doktor dokonywała by dopracować całość idealnie .
    Polecam z całego serca ,jakość usług na najwyższym poziomie a do tego świetna atmosfera .
  • Avatar Ania Bałazy ★★★★★ a month ago
    Dr Kinga Godzic jest nie tylko wspaniałym lekarzem o ogromnej wiedzy i umiejętnościach, ale również niesamowicie ciepłą … More i miłą osobą. Dr Kinga doradziła mi, co należy wykonać, a efekt okazał się jeszcze lepszy, niż spodziewany. Do takich osób wraca się z przyjemnością. Bardzo polecam 🙂
  • Avatar jordi gras ozimek ★★★★★ 5 months ago
    Wszystkim szczerze polecam ! profesjonalna, niezwykle sympatyczna ekipa, ze świetnymi efektami leczniczymi 🙂
  • Avatar Piotrek S ★★★★★ 9 months ago
    Naprawdę szczerze polecam!!!
    Cieszę się, że tu trafiłem.
    Przez dużą fobie przed zabiegami stomatologicznymi oraz
    … More nerwicę lękową wszytkie wcześniejsze próby leczenia zębów w innych miejscach kończyły się niepowodzeniem. Dopiero dzięki wyrozumiałości i profesjonalnym podejściu Pani dr Kingi Godzic byłem w stanie doprowadzić zęby do porządku.
    Jestem bardzo zadowolony z samego przebiegu leczenia jak i uzyskanych rezultatów, które wg mnie są bardzo dobre. Jestem bardzo trudnym pacjentem a czułem dużo cierpliwości i wyrozumiałości ze strony Pani doktor jak i Pań, które asystowały przy zabiegach. Podejście do pacjenta i atmosfera 10/10 Jakość usług 10/10