znanylekarz grey - Opinie
PRO ORTODONT
facebook grey - Opinie
Pro Ortodont
4.7
Based on 30 reviews
powered by Facebook
Bartek Cieszento
Bartek Cieszento
2021-10-16T19:47:40+0000
Dziękuje Pani Doktor Arleta Nawrolska oraz całemu personelowi za profesjonalne miłe i życzliwe podejście do pacjenta.!... Naprawdę dziękuje i polecam z całego serca ❤️read more
Magdalena Kamińska
Magdalena Kamińska
2019-07-31T20:47:34+0000
Mogę z pełnym przekonaniem polecić Panią Doktor Arletę Nawrolską. Dziękuję za piękny uśmiech, przyjazną atmosferę... naszych spotkań i pełny profesjonalizm.read more
Oliwia Magda Trafalska
Oliwia Magda Trafalska
2019-02-05T20:00:31+0000
Super gabinet, świetna atmosfera. Pani dr Czajka rewelacyjna bardzo dokładna, leczymy się cała rodzina łącznie z 5... letnim synkiem który uwielbia Panią doktor 🙂read more
Karolina Zawi
Karolina Zawi
2019-02-02T19:47:42+0000
Jeden z gorszych gabinetów. Omijajcie Panią Czajkę młodziutka dziewczynka, która kasuje więcej kasy niż stomatolodzy z... dłuższym stażem. Jeszcze kilka lat temu jak była Pani Domańska to był poziom i podejście do pacjenta, a teraz tylko hajs.Przez Czajkę miałam leczenie kanałowe bo dziewczynka nie potrafiła dobrze zrobić plomby, porażka.read more
Agata Łukasiewicz
Agata Łukasiewicz
2018-12-12T17:38:09+0000
Z calego serca polecam klinike! Jestem okropnym boidudkiem i do tej pory myslalam, ze wizyta u dentysty to jest cos,... czego nie lubie najbardziej. Odkad leczy mnie Pani Doktor Maria Czajka calkowicie zmienilam zdanie. Potrafi w 100% ujarzmic ta czesc mnie, ktora chce uciec z fotela. Uspokajajaco tlumaczy na czym bedzie polegal zabieg, jest delikatna i profesjonalna. Po kilku wizytach wiem, ze jestem w dobrych rekach! I ze Pani Doktor Maria ma anielska cierpliwosc 😉 Czekam tez na leczenie ortodontyczne u Pani Doktor Arlety Nawrolskiej 🙂read more
Magdalena Bondziul
Magdalena Bondziul
2018-11-19T18:26:01+0000
Swietna atmosfera, fachowa pomoc !:) Serdecznie polecam 😉
Paweł Sendrowski
Paweł Sendrowski
2018-05-17T19:20:40+0000
Dzisiaj zdjąłem aparat i jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu! Pani Arleta i cały zespół wykonali świetną... robotę! W klinice zawsze panuje miła atmosfera, pacjent zawsze przyjemnie się tam czuje. Pełen profesjonalizm! 🙂read more
Michał Cerbiński
Michał Cerbiński
2018-04-20T14:59:00+0000
rewelacja, jak na centrum Warszawy super ceny, przyjmują w ten sam dzień, sympatyczne Panie, oceniam 5/5
Maciej Przewłoka
Maciej Przewłoka
2018-04-12T08:46:44+0000
Niezłe rwanie 😉 Polecam.
Asia Radzik
Asia Radzik
2018-03-21T20:21:38+0000
Ewa Rybaczuk
Ewa Rybaczuk
2018-02-21T17:51:01+0000
Serdecznie polecam Klinikę. Położona w bardzo dobrej lokalizacji. Jest świetnie wyposażona. Miałam kompleksowe... czyszczenie zębów. To wszystko zostało delikatnie ale dokładnie wykonanie. Jestem bardzo zadowolona z efektów 😁read more
Beata Krasnodebska
Beata Krasnodebska
2017-10-11T08:43:01+0000
Polecam Szczególnie dla maluchów, jedyne miejsce gdze syn dał sie namówić nalczene😊
Ola Borowska
Ola Borowska
2017-10-01T16:14:33+0000
Marcela Margerita Leszczak
Marcela Margerita Leszczak
2017-09-21T19:36:24+0000
Michał Drabarek
Michał Drabarek
2017-08-18T08:28:38+0000
Bardzo Super miejsce wszystko fachowo i komoleksowo Polecam !!!!
Justyna Michalczyk
Justyna Michalczyk
2017-05-05T17:35:43+0000
Polecam! Świetne miejsce ! I ludzie !
Mateusz Zalewski
Mateusz Zalewski
2017-02-27T19:42:41+0000
Alicja Pasternak
Alicja Pasternak
2017-01-04T20:49:52+0000
Ewa Kalinowskaa
Ewa Kalinowskaa
2016-07-01T08:16:18+0000
Ania Drzazgowska
Ania Drzazgowska
2016-02-17T18:54:45+0000
Aleksandra Reszelska
Aleksandra Reszelska
2016-01-18T14:03:44+0000
Michał Olędzki
Michał Olędzki
2015-12-15T20:17:55+0000
Iwona Troc
Iwona Troc
2015-06-24T10:34:55+0000
Paula Krawczyk
Paula Krawczyk
2015-06-21T20:55:20+0000
Polecam bardzo 😉
Marcin Pawlak
Marcin Pawlak
2015-06-09T19:50:39+0000
polecam pełna profeska będę częstym klijentem
Ewelina Godlewska
Ewelina Godlewska
2013-12-08T23:13:41+0000
Patrycja Grzelczak
Patrycja Grzelczak
2013-11-13T11:10:13+0000
Marta Janota Bzowska
Marta Janota Bzowska
2013-10-17T09:47:40+0000
Next Reviews
google grey - Opinie

PRO ORTODONT Centrum Stomatologii i Ortodoncji

4,6 45 reviews

  • Avatar FotoKura ★★★★★ 6 months ago
    Opinię wystawiam po ponad pół roku od wykonania bondingu w klinice Pro Ortodont .Tej pięknej metamorfozy a w zasadzie … More odmiany życia dokonała cudowna Dr.Kinga.Od początku obsługa była przemiła pełna empatii i bardzo zaangażowana w proces przemiany mojego uzębienia .Dr Kinga z Panią Natalią tworzą świetny duet ,który sprawia że nawet osoba bojąca się wizyt u stomatologa przychodzi z przyjemnością .A sam bonding wykonany z najdrobniejszymi szczegółami profesjonalnie ,również wszelkie poprawki po wykonaniu bondingu doktor dokonywała by dopracować całość idealnie .
    Polecam z całego serca ,jakość usług na najwyższym poziomie a do tego świetna atmosfera .
  • Avatar Paulina A. ★★★★★ 4 months ago
    Z całego serca polecam dr Agatę Dytkowską. Po czterech wizytach oceniam 10/10. Pani Doktor jest świetnym specjalistą, … More bardzo dokładna i cierpliwa. Wszystko tłumaczy krok po kroku i odpowiada na wszystkie pytania. Dodatkowo - nic nie boli. Jestem typowym pacjentem panikarzem, pierwszy raz weszłam do gabinetu ze strachem w oczach, praktycznie płacząc. Nie poczułam nic, nawet zastrzyku. Pani Doktor podjęła się skomplikowanego leczenia kanałowego.
    Bardzo dziękuje Pani Doktor Agacie za opiekę, cieszę się, ze udało mi się znaleźć tak wspaniałego stomatologa.
  • Avatar Ania Bałazy ★★★★★ 5 months ago
    Dr Kinga Godzic jest nie tylko wspaniałym lekarzem o ogromnej wiedzy i umiejętnościach, ale również niesamowicie ciepłą … More i miłą osobą. Dr Kinga doradziła mi, co należy wykonać, a efekt okazał się jeszcze lepszy, niż spodziewany. Do takich osób wraca się z przyjemnością. Bardzo polecam 🙂
  • Avatar Julia Petelicka ★★★★★ 3 months ago
    Do Proortodontu przychodzę z przyjemnością, a wizyty w gabinecie stomatologicznym zwykle się z tym nie kojarzą 🙂 Pani … More Doktor Godzic jest świetną specjalistką, a do tego przemiłą osobą. Dziękuję Pani Doktor Nawrolskiej za opiekę ortodontyczną, Panu Doktorowi Falkowskiemu i ulubionej Pani Eli!